Главният прокурор на Република България Иван Гешев взе участие в 

...
Главният прокурор на Република България Иван Гешев взе участие в 
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев с редица важни срещи на молитвената закуска в САЩ

Главният прокурор на Република България Иван Гешев взе присъединяване в  присъединяване в 71-та Национална молитвена закуска, която се дава от американския президент Джо Байдън. Посещението на Иван Гешев в Съединени американски щати е по покана на конгресмени.

Събитието се организира във Вашингтон през първия четвъртък на февруари, като Камарата на представителите и Сенатът се редуват в председателстването на закуската.   

Участие в обичайна годишна Национална молитвена закуска вземат представители на американския политически и стопански хайлайф, конгресмени, членове на държавното управление, както и посетители от повече от 140 страни.

Форумът дава опция за построяването на персонални връзки и задълбочаване на контактите сред изявени общественици и водачи от целия свят, споделящи общи полезности за приемливост, отбрана на човешките свободи и демокрацията.

„ Националната молитвена закуска основава другарства в полза на фамилията на демократичните страни “, написаха от прокуратурата, като разгласиха и фотоси от събитието. По време на молитвената закуска Иван Гешев е разговарял с редица значими посетители. На събитието видеообръщение е направил и президентът на Украйна Володимир Зеленски. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР